Servicii

Foto - Video Nuntă

Fiecare nuntă este o poveste unică de iubire și emoții, iar misiunea mea este să imortalizez aceste momente speciale în imagini care vor dăinui pentru totdeauna.

Foto - Video Botez

Momentul delicat al botezului marchează începutul unei călătorii pline de speranțe și bucurii pentru cel mic și întreaga familie. Sunt aici pentru a captura emoțiile autentice și conexiunile ce înconjoară această zi specială.

Foto - Video Majorat

Un capitol nou în viață începe odată cu majoratul, un moment de bucurie și anticipație pentru ceea ce viitorul are să ofere. Fiecare fotografie va deveni o amintire vie din această zi specială, pe care o vei privi cu zâmbetul pe buze de-a lungul anilor care vor urma.

Fotografie imobiliară

Imaginea spune o poveste, iar în lumea imobiliară, această poveste poate face diferența. Sunt aici pentru a captura esența fiecărui spațiu, transformând locuințele în povești vizuale care atrag și impresionează.

Fotografie de produs

Modul în care produsul tău este prezentat vizual joacă un rol esențial. Când vine vorba de fotografie de produs, mă concentrez pe crearea de imagini autentice și atrăgătoare, care evidențiază în mod clar trăsăturile și caracteristicile distinctive ale fiecărui articol.

Filmări cu drona

Perspectiva se schimbă în mod spectaculos atunci când explorăm lumea din înălțimi. Fie că este vorba despre peisaje naturale, evenimente sau producții comerciale, fiecare filmare cu drona pe care o realizez, deschide o fereastră vizuală către o lume nouă.

Administrare conturi social media

Gestionez conturile afacerii dvs. de social media cu pasiune și pricepere. Creez conținut atractiv și gestionez interacțiunile zilnice. Rezultatul? Creșterea afacerii dvs. pe platformele de socializare.

Fotografie evenimente corporate

Transform fiecare moment de la evenimentele corporate în imagini ce spun o poveste. Captăm cu atenție fiecare zâmbet, fiecare detaliu și fiecare discurs semnificativ. Imaginile mele surprind magia fiecărui eveniment, oferindu-vă amintiri de neprețuit și materiale de promovare pentru a sublinia succesul dumneavoastră în lumea afacerilor.